Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

- Měl byste asi nejprve osvětlit, jak může něco pozorovatel pozorovat ze soustavy, kde podle OTR neplyne čas. K pozorování by měl být čas potřebný.

- Používáte nejasně definované pojmy. Zkuste vyjádřit sílu, o které píšete, pro nějaký konkrétní příklad konkrétními hodnotami. To znamená kolik Newtonů mezi jakými body jak definovaného tělesa podle Vaší teorie působí. Na praktickém příkladu se nejlépe ukáže, jak teorie funguje a lze ji pak i porovnat s pozorováním. Připomínám, že právě takto kdysi Einstein prokázal platnost své teorie relativity: konkrétně předpověděl, kde budou hvězdy, vyfocené při zatmění Slunce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 156x
Som vyštudovaný filozof. Od svojho štúdia na Trnavskej univerzite v Trnave, ktorú som absolvoval v roku 2003, rád vymýšľam kontroverzné hypotézy z oblasti filozofie, biológie a fyziky. Publikáciou svojich článkov chcem propagovať svoju e-knihu Schizofrénia a náboženstvo: výber z tvorby, ktorá je dostupná zdarma na stihnutie napr. v internetovom kníhkupectve Martinus.cz https://www.martinus.cz/?uItem=978321

Seznam rubrik